Részvételi feltételek

- A jelentkező tudomásul veszi, és hozzájárul a fénykép, videó- és hangfelvétel készítéséhez és felhasználásához:
A rendezvényesemény ideje alatt a résztvevőkről felvételek készülnek (fényképek és videófelvételek hangrögzítéssel egybekötve), melyek azt a célt szolgálják, hogy a rendezvényről oktató tartalmak (összefoglaló filmek / videók / reklámanyagok) kerüljenek előállításra.
A kezelni kívánt személyes adatok köre: képmás (fénykép, mozgókép, videó) és hang.
A személyes adatok címzettjei: az Egyesület honlapjának, social media 
oldalainak látogatói, illetve online felületen és offline hordozón értékesítés.

- A Jelentkezők adatait bizalmasan kezeljük, az Adatkezelési tájékoztató szerint. A jelentkező kijelenti, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismerte és az abban foglaltakat elfogadja. (Adatkezelési tájékoztató letöltése)

- A felvételeket az Adatkezelő
közösségi oldalakon, sajtóban, illetve egyéb médiumokban nyilvánosságra hozhatja. Az Adatkezelő az érintett kifejezett és előzetes hozzájárulása hiányában nem készít kifejezetten csak az érintettről felvételt (egyéni ábrázolás), azonban a rendezvény résztvevői adott esetben  megjelenhetnek a felvételeken. Amennyiben a látogató nem kíván a felvételeken szerepelni, a kihelyezett kamerák látószögéről a rendezvény szervezőitől tájékoztatást kérhet.
A jelentkező tudomásul veszi és elfogadja, hogy hozzájárulása az esetleges nyilvánosságra hozatal és az internetes technológia miatt természetéből fakadóan vissza nem vonható.

- Jelentkező tudomásul veszi és magára nézve kötelezőnek ismeri el, hogy önmaga a rendezvényen videó- és hangfelvételt nem készíthet.

- A jelentkezés a részvételi díj befizetésével lép érvénybe.

A jelentkező a jelentkezési lap visszaküldésével tudomásul veszi, hogy a  meghirdetett Sématerápiás tréningek és workshopok szakmai, képzés célú  rendezvények és nem személyes terápiák. Ha a képzés sajátélmény gyakorlatai során bármi olyan feljönne a személyes élményekből, ami további munkát, feldolgozást vagy támogatást igényel, elfogadja, hogy ezért sem a tréningszervező, sem a kiképző nem tartozik felelősséggel. A jelentkezőnek rendelkeznie kell azzal a képességgel, hogy megfelelően mérlegeljen, milyen témákkal, helyzetekkel dolgozik a gyakorlatok alkalmával.

A képzések résztvevőit a titoktartás minden alkalommal kivétel nélkül köti. 

Jelentkező büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy az általa megadott fenti adatok a valóságnak megfelelnek.

Lemondási feltételek: 
A jelentkező elfogadja, hogy a képzési díj befizetése után visszatérítésre nem jogosult.

Search

Smart Search